به دلایل مختلف، مشتریان ایرانی همواره در دسترسی به خودروهای چهارچرخ محرک دچار مشکل بودهاند. صنایع خودروسازی کشور تمایل چندانی به تولید متنوع این خودروها نشان ندادهاند و از سوی دیگر محدودیتهای گاه و بیگاه بر سر واردات خودرو، امکان عرضه انبوه خودروهای دو دیفرانسیل به بازار ایران را ناممکن کرده است. در چنین شرایطی تنها امید مشتریان برای دستیابی به خودروهای دو دیفرانسیل، مونتاژ نمونههای خارجی در ایران است، اتفاقی که برای فونیکس تیگو 8 پرومکس و مدیران خودرو رخ داد. مدیران خودرو مدتی پیش از جدیدترین خودروهای پرچمدار چری یعنی تیگو 7 پرو و تیگو 8 پرو در ایران رونمایی کرد. این خودروها با برند فونیکس رونمایی شدند، برندی که اکنون به نام تجاری محصولات چری در ایران تبدیل شده است. مدتی پس از عرضه نسخههای پرو که در واقع نسل دوم چری تیگو 7 و تیگو 8 بودند، خودروساز چینی نسخههای پرومکس را روانه بازار کرد. تفاوت نسخههای پرومکس با نسخههای پرو در سیستم تمام چرخ محرک یا AWD آنها خلاصه میشود، علاوه برآن نسخههای پرو از موتورهای قویتری نیز برخوردار هستند. این سبک نامگذاری که توسط اپل برای سری تلفنهای همراه آیفون استفاده میشود، موجب شده است تا مشتریان بین نسخههای مختلف از کراساوورهای چری تمایز قائل شوند.
بت درخواست در سامانه ikcosales.ir تا مورخ ۰۲ /۰۶ /۱۴۰۳ امکان پذیر است و ثبت درخواست زودتر یا دیرتر هیچ گونه تاثیری در اولویت متقاضیان ندارد .
طرح بزرگ فروش خودرو (خارج از سامانه یکپارچه) در شرایطی از چهارشنبه گذشته کلید خورد به نظر میرسد بخش قابل توجهی از تقاضا، غیرمصرفی و در راستای سرمایهگذاری است.
ام هایما با توجه به سابقه حضور در بازار خودروی کشورمان برای مخاطبان کاملا شناخته شده و آشنا است. بیشتر ایرانی ها هایما با مدل اس ۷ این برند می شناسند و در رنج قیمتی خود تقریبا پر طرفدار می باشد . هایما توسط گروه خودروسازی ایران خودرو وارد کشور شد و تنها در دو مدل اس۷ و اس ۵ در شرکت ایران خودرو مونتاژ شد .
مکمل بنزین چیست و انواع آن مطمئنا برای شما نیز پیش آمده است که پس از سوختگیری در جایگاه، متصدی پیشنهاد استفاده از مکمل بنزین برای کاهش مصرف سوخت و افزایش عملکرد خودرو را داده است. اما آیا در واقعیت نیز چنین مزایایی وجود دارد؟ آیا استفاده از مکمل بنزین ضرورت دارد؟ مکمل سوخت هر چند وقت یکبار باید استفاده شود؟ نحوه صحیح استفاده از مکمل سوخت چیست؟ نکات مهم در مورد استفاده از مکمل سوخت چیست؟ در این مطلب علاوه بر ارائه پاسخ به سوالات مطرح شده، به انواع مکمل بنزین و بهترین نوع آن اشاره خواهیم کرد.
گیربکس اتوماتیک در چند دهه اخیر کاملاً تکامل یافته و انواع مختلف آن شامل نمونههای دوکلاچه و CVT تولید شدهاند. البته هنوز هم شاهد استفاده از قطعات الکتریکی، هیدرولیکی و مکانیکی زیادی در گیربکسهای اتوماتیک هستیم که پیچیدگی زیادی دارند و با همکاری یکدیگر عمل تعویض دندهها بدون دخالت راننده را انجام میدهند. برخلاف گیربکس دستی که نیازمند مهارت راننده برای هماهنگی سرعت موتور با دنده مناسب است، گیربکس اتوماتیک تمامی کارها را انجام میدهد و تنها کاری که راننده باید انجام دهد انتخاب حالت D یا R و سپس فشردن پدال گاز است؛
گریس خودرو نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت اجزای متحرک خودرو مانند جعبه دنده، چرخدندهها و سایر قطعات بازی میکند. این روانکننده غلیط، مانند پوششی روی اجزای فلزی مینشیند تا از اصطکاک و خوردگی این قطعات جلوگیری کند. گریسها انواع و کاربردهای مختلفی دارند. در این مطلب انواع گریس خودرو و ویژگیهای هرکدام را بررسی میکنیم. بعد از مطالعه این مطلب، شما میتوانید گریس مناسب برای هر قطعه خودرو را بهراحتی تشخیص دهید.
سیستم فرمان خودرو یکی از اساسی ترین بخش های تشکیل دهنده هر اتومبیل است که ارتباط میان خودرو و سرنشین را برای کنترل کردن آن فراهم می کند. انواع مختلف سیستم فرمان در اتومبیل ها به مرور زمان به کار گرفته شدند که هر کدام ویژگی ها و برتری هایی دارند که باید آن ها را به خوبی شناخت.
ای سی یو ( ECU ) یا مغز کامپیوتر خودرو با یک برنامه کار میکند. رابطه راننده با موتور و اجزای موتور طبق جداولی که مپ نامیده میشوند، تعریف میشود. برای مثال؛اگر شما پای خود راروی پدال گاز قرارداده و به اندازه N درجه آن را تغییر وضعیت دهید، ای سی یو این عمل را انجام میدهد که به ازای آن N درجه محاسباتی را انجام داده و بر طبق آن محاسبات دریچه گاز را تغییر وضعیت میدهد. خودروساز وقتی به صورت سری خودرویی را تولید میکند برنامه ای استاندارد و فابریکی را که پاسخ گوی همه نیازها باشد روی آن نصب میکند، اما گاها با توجه به شرایط، اقلیم آب هوایی، نیاز راننده، تغییر سبک رانندگی، تغییر نوع سوخت و ضعف ذاتی خودرو یا کارخانه نیاز میشود که برنامه مپ تغییر کند، به این تغییر جداول و پارامترها ریمپ گفته میشود. در واقه ریمپ جایگزین برنامه مپ اصلی میشود و ای سی یو طبق مپ جدید عمل خواهد کرد. برای مثال؛ دریچه گاز برقی خودروی سمند EF7 مشکل به اصطلاح کپ کردن دارد، یعنی با تاخیر دریچه گاز را باز میکند. این مشکل رامیشود با ریمپ رفع نواقص برطرف کرد.
انتقال قدرت در خودروها، فارغ از ابعاد و نوع سوختشان، اهمیت زیادی دارد. درواقع در نبود این سیستم و یا عملکرد ناقص آن، نیروی تولیدی توسط موتور خودرو به چرخها و محرکها نرسیده در نتیجه حرکتی اتفاق نمیافتد. علاوه بر انتقال، رساندن این قدرت به صورت بهینه و بدون هدررفت نیز اهمیت بالایی دارد. به این ترتیب که در صورت انتقال ناقص قدرت، بازده موتور و در نتیجه خودرو پایین آمده و انرژی هدر خواهد رفت. بنابراین انجام وظیفه بینقص تکتک بخشهای سیستم انتقال قدرت اهمیت بالایی دارد. این سیستم که از کنار هم قرار گرفتن مجموعههای متعدد حاصل میگردد بخش عمدهای از سیستم فنی خودرو را شامل میشود. چرا که هر مجموعه مجزا در این سیستم اجزای خود را دارد. شفت یکی از این اجزا است که در سیستم انتقال قدرت نقش رابط را بین بخشهای مختلف بازی میکند. میخواهیم از شفت خودرو و انواع آن بیشتر بدانیم.