احتمالاً تاکنون خودروهایی را دیدهاید که نسبت به حالت عادی ارتفاع کمتر یا بیشتری دارند؛ اما آیا تا حالا به این فکر کردهاید که چرا باید ارتفاع خودرو را تغییر داد؟ احتمالاً تصور شما این است که صاحب خودرو یک فرد اصطلاحاً ماشینباز است که ارتفاع خودرو را طبق سلیقهاش تغییر داده است. بااینحال، این تمام ماجرا نیست. در مواردی، تنظیم ارتفاع خودرو به یک ضرورت تبدیل میشود. نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید، این است که تغییر ارتفاع خودرو (که به آن ارتفاع زدن هم میگویند)، مستقیما روی هندلینگ خودرو تأثیر میگذارد. اگر قصد دارید ارتفاع خودروی خود را تغییر دهید و آن را از حالت استاندارد خارج کنید، باید بدانید که بنا بر قانون، پلیس میتواند خودروهایی را که ارتفاعشان تغییر کرده جریمه کند. همراهمان بمانید؛ در ادامه میخواهیم هرآنچه را که باید درباره تغییر ارتفاع خودرو بدانید، برایتان بگوییم.
تسلا هرگز طبق قوانین عمل نکرده است؛ اما سایبرتراک، جسورانهترین و محکمترین ضربه آن به تعاریف متداول دنیای خودروست. این وانت فضایی به معنای واقعی کلمه، خودروی سال است! منظورمان این نیست که سایبرتراک بهترین محصول بازار است، اما قطعا پرحاشیهترین و قابلتوجهترین خودرویی است که در سالهای اخیر دیدهایم. احتمالا ما به این زودیها سایبرتراک را در بازار ایران نمیبینیم اما مگر میشود درباره این محصول عجیبوغریب ننویسیم؟ با ما در کارنامه همراه باشید تا تسلا سایبرتراک را بیشتر بشناسیم. مطلبی که در ادامه میخوانید، جمعبندی جامعی از نقدوبررسی مطرحترین وبسایتهای دنیا با کمی چاشنی نویسنده است.
شرکت پژو فرانسه از نسخه برقی ۴۰۸ جدید که رقیبی برای تسلا مدل ۳ و پولستار محسوب میشود پردهبرداری کرد.
یکی از سیاستهای بسیاری از دولتها برای داشتن هوای پاک و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی، استفاده از خودروهای برقی است. بااینحال، برای اینکه بتوانیم از تمام پتانسیل این خودروها استفاده کنیم، نیازمند زیرساختهای مناسبی مانند ایستگاههای شارژ هستیم. این ایستگاهها نقش کلیدی در تأمین انرژی موردنیاز خودروهای برقی دارند. به همین دلیل وجود شبکهای گسترده و کارآمد از ایستگاههای شارژ، برای تسهیل استفاده از این نوع خودروها ضروری است. در این مطلب، انواع ایستگاههای شارژ خودروهای برقی را معرفی کردهایم و تمام ایستگاههای ساختهشده در سراسر ایران را بههمراه آدرس و ساعت فعالیت فهرست کردهایم.
مقدمهای نیاز نیست! شما اینجایید که معرفی و بررسی BMW IX1 (بخوانید: ب ام و آی ایکس وان)، اولین محصول وارداتیِ برقی از برند محبوب و معروف آلمانی را بخوانید. کراساوور جذاب و اسپرتی که حالا به پیشرانه برقی هم مجهز شده و میخواهد در کنار سایر محصولات برقی BMW، آینده این غول آلمانی را رقم بزند.
کاترهام اعلام کرده است که برای نسخهٔ تولیدی کوپهٔ اسپرت الکتریکی خود از موتور برقی ساخت یاماها استفاده خواهد کرد.
نسل جدید شاسیبلند هاوال H9 از پیشرانه ۲ لیتری توربو با ۲۱۵ اسب بخار قدرت و ۳۸۰ نیوتون متر گشتاور استفاده میکند.
در سالهای اخیر استفاده از پوشش سرامیکی بدنه خودرو بیشتر شده اما طول عمر آنها با یکدیگر متفاوت است و میخواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم.
بنابر رأی دیوان عدالت اداری ممنوعیت واردات خودروهایی که در داخل تولید میشوند، لغو گردید. این رأی که به موجب اختلاف چند شرکت داخلی برای عرضه خودروهای برند KG موبیلیتی کره جنوبی (سانگ یانگ) صادر شده، سایر برندهای خودرویی را نیز شامل میشود.
آمونیاک جزو شناختهشدهترین مواد شیمیایی در دنیاست. اگر در رشته کشاورزی مشغول به کار باشید احتمالاً با این ماده آشنایی دارید چراکه حدود ۸۰ درصد آمونیاک تولیدی به عنوان کود شیمیایی بکار میرود.